Voor organisaties

TEAM ED ontwikkelt zelf diensten maar werkt ook in opdracht. Wilt u weten of onze ervaringsdeskundigen een rol kunnen spelen in uw organisatie, of zoekt u een partner die met u meedenkt over het ervaringsperspectief? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

TEAM ED verzorgt diverse workshops en trainingen binnen organisaties en opleidingsinstituten.

Workshops waarin uw medewerkers of studenten vanuit het cliëntenperspectief leren kijken, trainingen waarin het samenwerken met ervaringsdeskundigen centraal staat, lezingen over stigma, leven in armoede, of bijeenkomsten over het toegankelijk maken van buurtfaciliteiten voor álle buurtbewoners.

Wij hebben een zeer diverse groep ervaringsdeskundigen dus kunnen over een breed scala aan onderwerpen met u meepraten.

 

TEAM ED heeft veel expertise over de inzet, begeleiding en de samenwerking met ervaringsdeskundigen. Deze expertise zetten wij graag ook in bij de advisering van organisaties.

Of u nu net begint met het werken met ervaringsdeskundigen of al langer meedraait, TEAM ED adviseert u over de best mogelijke samenwerking binnen uw organisatie.

Een advies kan op verschillende manieren een vervolg krijgen: met een workshop voor uw medewerkers, door intervisie aan uw ervaringsdeskundigen, of middels procesbegeleiding aan het team. Bij het advies leveren wij maatwerk en kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden.

Heeft u ervaringsdeskundigen in dienst? TEAM ED kan zorg dragen voor scholing of professionele intervisie aan uw medewerkers. Ook verzorgt TEAM ED incompany trainingen voor bestuur of medewerkers.

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering waar persoon- en functiegebonden vraagstukken uit de eigen werksituatie in een groep besproken worden. Niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen, ontwikkelen uw ervaringsdeskundigen hun eigen analytisch en probleemoplossend vermogen.
 Hierdoor wordt de eigen deskundigheid binnen uw organisatie optimaal benut en ontwikkeld.

Met uiteindelijk doel uiteraard het bevorderen van de kwaliteit van het werk.

Heeft u interesse in een van onze diensten, of wilt u weten wat TEAM ED voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Georgette Groutars.