De EDplaats, een plek voor ontmoeting

De EDplaats is een ontmoetingsplek vóór en dóór mensen met psychische, financiële of sociale kwetsbaarheden. Je kunt er binnenlopen voor een luisterend oor of om onder de mensen te zijn. Tijdens de inloop kun je met al je vragen bij onze ervaringsdeskundigen terecht. Verder worden er gratis (herstel-)activiteiten georganiseerd. Het aanbod is wisselend en verschilt per EDplaats.

De EDplaatsen staan ook open voor jouw ideeën, dus wil je zelf een (herstel-)activiteit organiseren, of een activiteit ondernemen met anderen, bespreek dat dan met de aanwezige ervaringsdeskundigen. Of laat het weten aan de coördinator van de betreffende EDplaats zodat we kunnen kijken wat mogelijk is.

We hebben nu EDplaatsen in vijf stadsdelen, in sommige stadsdelen zelfs meerdere, en in de gemeente Amstelveen en Hoofddorp. Kijk hieronder of er een bij jou in de buurt is.

We hebben ook een online EDplaats: de EDchat.

EDplaatsen per stadsdeel

We hebben EDplaatsen in verschillende stadsdelen van Amsterdam, in Amstelveen, Hoofddorp en online. Met iedere week een of meerdere bijeenkomsten. Bekijk onze agenda om te zien of er een bij jou in de buurt is.

EDplaats Coördinatoren

Janet Haring

Coördinator Ervaringscafé
expex@teamed.nl 

+31 6 48 12 34 86

Alex Krottje

Coördinator Hoofddorp
alex@teamed.nl
+31 6 18 42 43 50

Claudia Valentijn

Coördinator Zuidoost en Noord
claudia@teamed.nl
+31 6 43 23 61 59

Agnieszka Przygodzka

Coördinator Noord en West
agnieszka@teamed.nl
+31 6 18 08 26 35

Edwin Peters

Wanda Riedijk

Coördinator Nieuw-west
wanda@teamed.nl
+31 6 81 96 63 46

Ineke Lindeman-Ruperti

Coördinator Amstelveen
Ineke@teamed.nl
+31 6 39 84 29 60

Tiziana Nespoli

EDchat

Om elkaar te kunnen ontmoeten biedt TEAM ED ook een online EDplaats: de EDchat. De EDchat is een online herstelgroep via videobellen (ZOOM). Elke dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur. Wil je meer informatie en kennismaken? Neem contact op met Alex Krottje.