Vacatures

Wilt u werken bij TEAM ED? Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe ervaringsdeskundigen die als vrijwilliger bij ons aan de slag willen. Kijk hier als u vrijwilliger wilt worden.

Ook hebben wij af en toe andere functies. Indien deze vacant zijn, staan zij hieronder vermeld.

ExpEx Amsterdam is op zoek naar een Projectmedewerker ExpEx (m/v)

ExpEx Amsterdam is een samenwerking tussen Altra, Arkin, De Bascule, De Opvoedpoli, Don Bosco Straatvisie, HVO-Querido, Jeugdbescherming Amsterdam, Spirit, Streetcornerwork/De Volksbond, TEAM ED en de Gemeente Amsterdam. Zij zijn de financiers en drijvende kracht achter ExpEx Amsterdam. ExpEx Amsterdam wordt uitgevoerd vanuit TEAM ED. TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen in Amsterdam. Naast de ExpEx zet TEAM ED ook volwassen ervaringsdeskundige in om zorg en dienstverlening aan kwetsbare Amsterdammers te verbeteren.

ExpEx Amsterdam is op zoek naar een
Projectmedewerker ExpEx (m/v)

ExpEx Amsterdam is wegens groei op zoek naar een collega om dit succesvolle project verder te ontwikkelen. In deze functie ligt de nadruk op de begeleiding van de ExpEx, de contacten tussen de opdrachtgevers en de ExpEx wat betreft inhoud en vormgeving van de inzet van de ExpEx, de adviesfunctie naar instellingen en gemeente over inzet van ervaringsdeskundigen en in de toekomst eventueel het opleiden van jongeren tot ExpEx.
Het betreft een aanstelling voor 24-28 uur per week (inschaling conform CAO Sociaal Werk).

 

Ga naar de vacaturetekst