V

Wilt u meer weten over TEAM ED, onze regels en procedures, of wilt u rustig onze jaarverslagen nalezen? Hieronder staat een selectie aan belangrijke documenten én de gegevens van onze vertrouwenspersoon. TEAM ED voldoet aan de AVG.

Vertrouwenspersoon TEAM ED

Een vertrouwenspersoon is er voor jou. Voel je je niet veilig door ongewenst gedrag, bijvoorbeeld door pesten, intimidatie of discriminatie dan kun je daarvoor terecht bij de vertrouwenspersoon.

Het gesprek is in principe vertrouwelijk en samen zoek je naar een passende oplossing voor jou. Dat kan zijn alleen een luisterend oor waarbij je je hart uit kunt storten, tot samen een plan maken voor een oplossing en in gesprek gaan met veroorzaker.

Jeannette Driessen is de externe vertrouwenspersoon voor TEAMED. Je kunt haar altijd vertrouwelijk benaderen via een berichtje op 06-22208575 of mail@jeannettedriessen.nl

Zij is vertrouwenspersoon bij de gemeente Amsterdam. Jeannette’s uitgangspunt is dat met vertrouwen en met de overtuiging dat een oplossing met een beetje hulp van een ander in het verschiet ligt. Zit je met vragen over omgangsvormen in relatie tot je werk, aarzel niet om contact op te nemen met Jeannette. Zij bekijkt graag wat een passende stap of actie kan zijn. Spreek vooral een berichtje in op haar voicemail.