Welkom bij

TEAM ED

 

Sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen 

TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen.

TEAM ED ontwikkelt zelf diensten maar werkt ook in opdracht. Wilt u weten of onze ervaringsdeskundigen een rol kunnen spelen in uw organisatie, of zoekt u een partner die met u meedenkt over het ervaringsperspectief?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij leveren maatwerk voor maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen.

Workshops & lezingen

TEAM ED verzorgt diverse workshops en trainingen binnen organisaties en opleidingsinstituten.

Workshops waarin uw medewerkers of studenten vanuit het cliëntenperspectief leren kijken, trainingen waarin het samenwerken met ervaringsdeskundigen centraal staat, lezingen over stigma, leven in armoede, of bijeenkomsten over het toegankelijk maken van buurtfaciliteiten voor álle buurtbewoners.

Wij hebben een zeer diverse groep ervaringsdeskundigen dus kunnen over een breed scala aan onderwerpen met u meepraten.

De ervaringsdeskundigen van TEAM ED zijn getraind in het overdragen van kennis over hun ervaring. Dat maakt ze tot deskundige. Ze worden vaak gevraagd om deze kennis te delen in trainingen, workshops en gastlessen.

Doel is het wegnemen van vooroordelen, het verdiepen van de (eigen) reflectie of het verdiepen en verbreden van de kennis van professionals.

Advies

TEAM ED heeft veel expertise over de inzet, begeleiding en de samenwerking met ervaringsdeskundigen. Deze expertise zetten wij graag ook in bij de advisering van organisaties.

Of u nu net begint met het werken met ervaringsdeskundigen of al langer meedraait, TEAM ED adviseert u over de best mogelijke samenwerking binnen uw organisatie.

Een advies kan op verschillende manieren een vervolg krijgen: met een workshop voor uw medewerkers, door intervisie aan uw ervaringsdeskundigen, of middels procesbegeleiding aan het team. Bij het advies leveren wij maatwerk en kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden.

Scholing en intervisie

Heeft u ervaringsdeskundigen in dienst? TEAM ED kan zorg dragen voor scholing of professionele intervisie aan uw medewerkers. Ook verzorgt TEAM ED incompany trainingen voor bestuur of medewerkers.

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering waar persoon- en functiegebonden vraagstukken uit de eigen werksituatie in een groep besproken worden. Niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen, ontwikkelen uw ervaringsdeskundigen hun eigen analytisch en probleemoplossend vermogen.
 Hierdoor wordt de eigen deskundigheid binnen uw organisatie optimaal benut en ontwikkeld.

Met uiteindelijk doel uiteraard het bevorderen van de kwaliteit van het werk.

Word ook ervaringsdeskundige

‘In het begin wist ik niet wat een ervaringsdeskundige deed: hoe kan ik nou met mijn ervaring een ander helpen?

Toen ik erachter kwam hoe het werkt heeft het mij ook verrijkt. […] Voor mij is het een geweldige opstap geweest en het heeft me veel meer gebracht dan ik verwacht had.’

Vliegende Briegadiers

Gastheren en vrouwen op de EDplaatsen

Workshops en trainingen

Heeft u interesse in een van onze diensten, of wilt u weten wat TEAM ED voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Georgette Groutars.

Georgette Groutars
directeur-bestuurder)

georgette@teamed.nl

06-21414393