Welkom bij

TEAM ED

 

Sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen 

Word ervaringsdeskundige.

Heb je zelf ervaring in de psychiatrie, met dakloosheid, of ben je wel eens in de schulden terechtgekomen en lijkt het je fijn om te leren je ervaring in te zetten om anderen op weg te helpen? Wij zoeken altijd mensen die zich aan ons willen verbinden. Samen kijken we wat je zou willen en kunnen doen bij TEAM ED.

Sinds de start in 2014 heeft TEAM ED zich ontwikkeld tot een organisatie met veel vertakkingen in de stad.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden, of vrijblijvend een gesprek wilt om te zien of TEAM ED een organisatie is die bij je past.

Hoe wordt jij ervaringsdeskundige?

Je hebt veel meegemaakt en wilt weten of je anderen met jouw ervaring kunt bijstaan in hun herstelproces. Maar waar begin je?

Hoe wordt je ervaringsdeskundige?

Je overweegt de ervaring die je hebt, in te zetten om anderen bij te staan in hun herstel, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Ben je iemand die het fijn vindt om met groepen te werken, of begeleidt je juist liever mensen één op één, of vindt je het juist prettiger om mee te denken op wijktafels, je ervaring te delen aan studenten? Bij TEAM ED, kun je in de praktijk ontdekken waar jouw krachten en mogelijkheden liggen.

Als je interesse hebt om ervaringsdeskundige te worden, krijg je eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Hierna kom je op de wachtlijst voor de training Zet Je Ervaring In.

Daarna volgt het praktijkgedeelte: je gaat aan de slag in een team in de wijk. Daar kun je samen met je coördinator kijken hoe je het liefst ingezet wordt. Ontdekken waar je krachten liggen, en onderzoeken wat je mogelijkheden zijn.

Hiernaast neem je deel aan intervisies, waarin je met je collega-ervaringsdeskundigen, praat over je werk en van elkaar leert.

Ja, ik meld me aan

Spreekt TEAM ED je aan en wil je een kennismakingsgesprek met een van onze coördinatoren?

Neem dan contact op met ons algemeen telefoonnummer: +31 6 41 55 22 84 of mail naar secretariaat@teamed.nl 

Word ook ervaringsdeskundige

‘In het begin wist ik niet wat een ervaringsdeskundige deed: hoe kan ik nou met mijn ervaring een ander helpen?

Toen ik erachter kwam hoe het werkt heeft het mij ook verrijkt. […] Voor mij is het een geweldige opstap geweest en het heeft me veel meer gebracht dan ik verwacht had.’

Vliegende Briegadiers

Gastheren en vrouwen op de EDplaatsen

Workshops en trainingen